رحم یک ارگان توخالی گلابی شکل موجود در بدن زنان است که جنین در آن رشد میکند. سرطان رحم اقسام مختلفی دارد. سرطان دهانه رحم و سرطان مخاط رحم (آندومتر) از نمونههای سرطان این اندام هستند. سرطان آندومتر سرطانی است که در اندومتر (پوشش رحم یا تخمدان) ایجاد میشود.
سرطان رحم در مرحله حاد بر ناحیه لگنی پخش می شود و می تواند مثانه و روده و قسمت های دورتر را تحت تاثیر خود قرار دهد.
سرطان آندومتر بیشتر اوقات به صورت غدهای رشد میکند؛ اما میتواند به سایر قسمتهای رحم نیز منتشر شده و حتی به اندامهای دیگر هم برسد.
در مورد سرطان رحم یا سرطان آندومتر چه می دانید؟ این نوع سرطان در دیواره های رحم شروع به رشد می کند و می تواند سلامت زنان را تحت تاثیر قرار دهد. داشتن اطلاعاتی در مورد این نوع سرطان می تواند به شما کمک کند تا علائم و نشانه های آن را زودتر تشخیص داده و به پزشک مراجعه کنید تا راه های درمانی موثر برای شما انجام گیرد.
با در پیش گرفتن برخی راه و روش های موثر می توانید از بدنتان در برابر انواع مشکلات رحمی مراقبت و محافظت کنید پیشنهاد می کنیم به توصیه های متخصصن زنان و زایمان در این باره توجه کنید
رحم از جمله اندام های زنانه است که انجام اعمال مختلفی را برعهده دارد. این اندام نقش مستقیمی در باروری بانوان بر عهده دارد و نگهداری جنین درون رحم صورت می پذیرد. سرطان از جمله خطرناک ترین بیماری هایی است که ممکن است برای هرکسی اتفاق بیفتد؛ از جمله خطرناک ترین بیماری های زنانه ابتلا به سرطان رحم است که در صورت اینکه به موقع تشخیص داده نشود حتی می تواند منجر به مرگ فرد نیز بشود.
محققان در تازه ترین تحقیقات خود در خصوص سرطان رحم به این موضوع پی برده اند که مصرف برخی از مواد غذایی باعث افزایش 22 درصدی سرطان رحم در خانم ها می شود. در این مقاله مواد غذایی که باعث افزایش بروز سرطان رحم در خانم ها می شود را آماده کرده ایم. با ما همراه شوید.
رطان رحم را می توان از جمله شایع ترین و همچنین خطرناک ترین عواملی که سلامت بانوان را تهدید می کند به شمار آورد. عوامل مختلفی در ایجاد سرطان رحم دخیل هستند که با پیشگیری از آنها می توان از ابتلا به این مرض مهلک جلوگیری کرد.
سرطان آندومتر شامل سرطان پوشش داخلی رحم که بطور معمول خانمهای یائسه ۶۰-۵۰ ساله را مبتلا میسازد. سرطان رحم پنجمین سرطان شایع در بین زنان محسوب میشود و خانم های دچار چاقی مفرط که سطح استروژن آنها بالاتر است بیشتر در معرض این بیماری قرار میگیرند.
نوعی از سرطان که در لایه های داخلی رحم شروع می شود. این پوشش آندومتر نامیده می شود.علت دقیق سرطان آندومتر شناخته نشده است. برخی از کارشناسان گمان می کنند که سطوح بالای استروژن ممکن است علت این بیماری باشد. پروژسترون و استروژن هورمون های جنسی زنانه در تخمدان ها می باشد. هنگامی که تعادل این دو هورمون تغییر میکند، آندومتر می تواند تغییرکند. تحقیقات نشان داده است که با افزایش پروژسترون آندومتر میتواند ضخیم شدن شود و احتمال ابتلا به سرطان را افزایش دهد
تمام حقوق وب سایت متخصص زنان و زایمان و نازایی محفوظ میباشد، طراحی شده توسط گروه طراحی رویال مدیا